RESFEBER

kan inte tänka på något annat än resan just nu. imorgon klockan 8.24 går tåget och vid halv ett någongång flyr vi landet. galet! var så jobbigt att säga hejdå till adrian imorse, nu väntar fyra veckor utan varandra. saknar honom redan, haha.. men gud så kul vi ska ha, längtar ihjäl mig tills vi kommer till phukets flygplats. :)

du är lycka!






4 DAYS LEFT

ja, ingen har väl missat att det är alla hjärtans dag idag, inte heller jag.. var volleybollturnering i skolan, sen åkte jag hem till min älskling och han bakade en kladdkaka till oss! sötnosen gav mig ett par jättefina örhängen också, världens bästa.

kan inte förstå att det bara är fyra dagar kvar till thailand! obeskrivligt. :-*



HEADACHE

har sån himla huvudvärk.. har nog glömt berätta att jag blivit förkyld över helgen men så är i alla fall fallet. med tanke på att jag ska vara ledig från skolan nästa vecka så har jag dock inte tid att vara hemma imorgon. jag måste ordna med läxor och liknande så att jag kan arbeta av dem innan jag åker bort, för jag vill vara fri att bara leva i Thailand. gud vad kul vi ska ha, Alva och jag!! :-*

nu ska jag titta om det finns några som helst ingredienser till en smoothie och hoppas på att den, tillsammans med lite sömn, kan bota min huvudvärk.



älskade du, saknar dig!

6

åh, lycka! äntligen är vår thailandsresa bokad och på fredag vid tolvtiden lyfter planet från Arlanda. underbart härliga känsla, jag bara ler och ler. det är en obeskrivlig känsla för mig som aldrig ens varit utanför Norden..

precis ätit min älskade havregrynsgröt med mamma (klockan 23, haha) efter att ha kommit hem från min älskling! vi har bara myst till max, ätit kladdkaka, kikat på film, åkt skoter och pimplat i det fina vädret. på kvällen kom grabbarna och skulle lana, och jag åkte hem efter någon timme :) wigge var galen med chatroulette, haha! härliga killar.





:)

Åkte hem tidigare från skolan idag, hade ingen matte. Fick inte tag på mamma så jag fick gå hem från bussen i världens snöstorm, med strumpbyxor på benen och klackar på fötterna. Kanske inte så skönt men det gick det också. Nu har jag precis druckit en stor kopp varm choklad och ska plugga lite matte och städa resten av dagen. Hade tänkt att jag skulle ut och springa men med tanke på vädret så är jag inte jättesugen på det längre.. :)



Förresten så gick nationella inte bra.

uppsalaglidare

Hemma efter en så rolig dag i Uppsala med Jenny! Vi var på TBS och kikade, superfin skola och jag ska absolut söka. :) tittade i lite affärer och jag köpte bland annat schampo och balsam på Lush, så nu är jag nöjd. Köpte också tights att träna i, och sen gick vi till centralstation och fikade tills tåget gick. Imorgon är det nationella i svenska igen och jag har laddat upp med naturgodis och mörk choklad, mums!

Nu har jag precis ätit en jättegod fruktsallad med turkisk yoghurt och honung och ska snart krypa ner under täcket, lång och jobbig dag imorgon!




<3

Jobbade som sagt igår kväll, kom hem vid tio och idag började jag jobba klockan åtta igen. Var riktigt trött när jag gick upp men fick sluta klockan elva och då åkte vi till Stjärnsund och åkte spark på sjön. Jättefint väder! Nu ligger jag i sängen och är så jäkla trött, ska hoppa in i duschen innan Adrian kommer i alla fall.

åtta månader idag. :*



saknar sommartider! :<

tjejör!

Sov hos Jenny med Linda inatt, rolig och mysig kväll igår! Vi åkte skidor på profilen sen gick vi hem till Jenny och bastade, skööönt. Åt tacos och myste med skräckis på kvällen, och nu har jag precis kommit in från en sparktur med mamma. Ska jobba klockan 17-22 på hotellet så ska hoppa i duschen nu. :)


torsdag

Tränade på gymmet med Adrian igår, härliga känsla! Var riktigt kul faktiskt.. :) Idag åkte jag hem två timmar tidigare från skolan, jätteskönt, så nu ska jag ta vara på min tid. Har precis planerat klart min kommande idrottslektion och ska nu ta tag i samhällsekonomin och spanskan. Favoritämnen så det känns helt okej! :>



Såhär såg jag ut idag.


:>

Varit iväg och tränat core, härligt! Kom ur duschen för en stund sen och mamma kom nyss in med en god smoothie, hihi. Igår var jag och Adrian ute och sprang för första gången tillsammans, med icebug-skor, skitkul! Blir nog fler gånger. Imorgon drar vi till gymmet och sen sover jag hos honom igen. :) ha det bra!




perfekto

RSS 2.0