28/4

Vattkopporna är borta och de två senaste dagarna har varit så kul. Moppen har fått rulla en hel del mil och jag har fått umgås med underbara människor i solsken. Imorgon ska allt handlas inför grillningen på lördag och sen sover Alice hos mig. Adios! :)

:)

Maybe you'll get everything you've wished for.
Maybe you'll get more than you ever could have imagine.
Who knows where a life can take you?
The road is long and in the end,
the journey is the destination.


:(((((

Fick ju som sagt vattkoppor, skitjobbigt är det. Känns som om det var ödet eller något liknande, hade sett fram emot det här lovet så himla mycket...

1. Påsklov (alla älskar lov)
2. Tänndalen, hade sett fram emot att få ta det lugnt i solen men med vattkoppor får man absolut inte vara ute i solen.
3. Skulle göra slingor i håret, men men vattkoppor i huvudet är väl inte det så värst bra kan jag tro.
4. Skulle till Valbo med mamma på tisdag, behöver nog inte ens förklara varför inte det går.
5. Jobba
6. SISTA APRIL :( sett fram emot det hur länge som helst.

:(

Påsklov - Tänndalen - Vattkoppor. Jätteroligt att mitt lov är förstört.

Jag är egots tidsfördriv

Jag vill vara gömd och ensam men alltid sedd.



SKÖN vecka. imorgon är det café med Gustav som gäller, och lite dans i aulan. på torsdag är det halvdag och sen Tänndalen!!! :)

So beautiful

Inte gjort någonting dom senaste dagarna, bara kikat ut genom fönstret från sängen och sett hur fint vädret har varit (och är). Nu börjar jag i alla fall piggna på mig litegrann, så har precis kommit hem från hotellet efter några timmars arbete, och nu blir det lunch hos morfar!




Need you now

Bara den här veckan kvar nu, sen jävlar är det lov. Ska dessutom sitta i caféterian med Gustav en dag så det blir nog bra det här. På torsdag går vi halvdag och sen drar jag till Tänndalen med några underbara människor. Har dåligt samvete för att mamma blir ensam i påsk men på måndag kommer jag hem och då drar hon och till vår stuga i Vinnersjö. Blir en sväng förbi Valbo och Ikea då också, mysigt. Och sen är det ju sista april, vilket verkar bli mycket bra.



♥♥♥

Hoppsan



"GRATTIS!

DU är en av nio utvalda som har gått vidare till  regionsfinal i tävlingen ”Sveriges Smartaste 15-åring!

 

Härmed inbjudes du att tävla om den åtråvärda platsen till Sverigefinalen i Stockholm.

Regionsfinalen sker i Mikael Elias Teoretiska Gymnasiums lokaler i Falun på Åsgatan 25.

Tävlingen beräknas vara ca 1h, inklusive fika, och sker onsdagen den 20/4 med start klockan 15.30, välkommen!"


My own something

I've found my something in you, and I'll never let you go.




Sjuk tjej

Nyss sålt min vän.



Känns lite tomt i hörnet nu, men lite cash i byrålådan i alla fall. Fint hä. Annars har jag ägnat de två senaste dagarna åt One Tree Hill och glass med maränger och chokladsås. Har även klippt mig, några centimeter borta, känns surt eftersom det hade blivit så långt men whatever, skönt ändå!

:-))

Bra dag igår. Gym och mys med bästa, och idag är det fanimej vår.




:)

Den här helgen har i alla fall smakat gott (pastagratäng med fläskfile, morötter, gurka och dipp, grillad fläskkotlett med pommes och bea). Förutom det har den varit ledsen och gråtig. Tills nu. Som världens bästa överraskning kom min absoluta favoritkille hit klockan nio på kvällen endast för att sova bredvid mig. Jag älskar honom.

Grillat ♥

Jag älskar min mamma lite extra nu för att hon grillar fläskkotletter och för att vi snart ska äta dom tillsammans med pommes och bea.


Fina ni







Saknar favoriter, sommar och galenskaper.

Spring för livet

Värmde på vetekudden sista gången vid 22 igår och sen somnade jag. Förresten måste det vara världens bästa uppfinning, i kombination med tigerbalsam lagar den min nacke och höft. Har dock fått veta att det onda i min nacke beror på att jag tänker och oroar (spänner) mig för mycket, så jag får väl försöka chilla lite mer och tänka lite mindre.

Har precis ätit en god frukost, kan förresten tipsa om Philura-filen. Så förbannat god. Nu ska jag lägga mig och läsa en stund innan jag går upp på riktigt. Vetekudden är med.






Finaste tatueringen jag sett.

-

Idag är jag en ledsen tjej.

nytt



från Lyko.se. vilken lycka.

;d

tog det lugnt i långshyttan igår med världens bästa vänner och pojkvän, behövdes. idag vet jag inte vad som händer, har precis åkt hem från Adrian. man är inte så sugen på att gå ut med tanke på hur sjukt mycket det blåser. nu ska jag i alla fall göra amerikanska pannkakor. så gött.


if I can make you happy, then this is where I belong


världens finaste låttext.



:)

imorgon ska jag fika med en underbar, fin vän. :*
på fredag ska jag träffa mina favoriter i långshyttan.
i helgen är det annars lugnt, jätteskönt. vi får se vad jag hittar på.


10 månader. Älskar dig mer för varje dag som går. :)

miss you here.

grattis pappa. ♥
jag saknar dig varje dag.

she said "how beautiful do I have to be?"

skönt att ha femton timmars arbete avklarat den här helgen. ikväll satsar jag på att vila upp mig inför ännu en skolvecka. det gör jag med en fin pojkvän, ost, kex, mörk choklad och några avsnitt one tree hill, myskväll. :)

imorgon kallar gymmet igen, tror minsann att jag ska köra lite kondition, snacka om att det behövs. onödigt vetande för er, ja. nu ska jag läsa världens bästa bok.




älskar filmen, så bestämde mig för att köpa originalet (på engelska) på bokrean, och är nu helt fast. herrejesus. så bra!!



who am I to say you need me?

helg!

varit en riktigt bra vecka med väldigt få lektioner, även om jag är så himla trött på min klass och rätt besviken på vissa. slutade tidigt idag och fikade med älskling, så mysigt. nu har jag precis tittat på "så ska det låta" med mamma, nostalgi. :)

imorgon ska jag upp runt åtta för att jobba i sex timmar, och på söndag sju timmar till. skönt med lite klirr i kassan, verkligen. har lite planer inför nästa helg redan dessutom, blir nog kul och mysigt.



vill tillbaka. ge mig sommar Gud.

RSS 2.0